Η ιστορία της Under Armour - UA History - Γνωρίζοντας την UA

Η Ιστορία της Under Armour:

Η Under Armour είναι μια πολυεθνική εταιρεία αθλητικών ειδών που ιδρύθηκε το 1996. Η εταιρεία  έχει την έδρα της στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ και έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικών ειδών στον κόσμο, με παρουσία σε περισσότερες από 170 χώρες.

Ένας από τους λόγους για την επιτυχία της Under Armour είναι η δέσμευσή της στην καινοτομία. Η εταιρεία εργάζεται συνεχώς για να βελτιώσει τα προϊόντα της και να βρει νέους τρόπους για να βοηθήσει τους αθλητές να αποδώσουν στο μέγιστο. Για παράδειγμα, η Under Armour ήταν μια από τις πρώτες εταιρείες που χρησιμοποίησε ύφασμα που απομακρύνει την υγρασία στα ρούχα της, το οποίο βοηθάει τους αθλητές να διατηρούνται δροσεροί και στεγνοί κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής δραστηριότητας. Η εταιρεία έχει επίσης αναπτύξει μια σειρά από άλλες καινοτόμες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας Charged Cushioning, η οποία παρέχει στους αθλητές μια άνετη και γρήγορη οδήγηση.

Το Under Armour είναι επίσης γνωστό για τη δέσμευσή του στην ποιότητα. Η εταιρεία παράγει όλα τα προϊόντα της με αυστηρά πρότυπα, χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας και αυστηρές δοκιμές για να διασφαλίσει ότι είναι και ανθεκτικά και άνετα. Είτε είστε επαγγελματίας αθλητής είτε απλά κάποιος που θέλει τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό, η Under Armour σας καλύπτει.

Μια άλλη βασική πτυχή της εταιρεία Under Armour είναι η εστίασή της στη βιωσιμότητα και την εταιρική ευθύνη. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της και να παράγει προϊόντα που παράγονται με ηθική και υπευθυνότητα. Η Under Armour συνεργάζεται με προμηθευτές και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα της κατασκευάζονται με υλικά και διαδικασίες φιλικά προς το περιβάλλον και ότι οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται δίκαια και με σεβασμό.

Εκτός από τα βασικά αθλητικά προϊόντα της, η Under Armour προσφέρει επίσης μια σειρά από ρούχα και αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για να είναι κομψά και λειτουργικά. Τα ρούχα της εταιρεία έχουν σχεδιαστεί για να είναι άνετα και ανθεκτικά, καθιστώντας τα μια δημοφιλή επιλογή για αθλητές και λάτρεις της φυσικής κατάστασης. Εν τω μεταξύ, τα αξεσουάρ του έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν τα βασικά προϊόντα του και να βοηθούν τους αθλητές και τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης να αξιοποιούν στο έπακρο τις προπονήσεις τους.

Η Under Armour έχει επίσης ισχυρή παρουσία στον κόσμο του επαγγελματικού αθλητισμού, χορηγώντας ένα ευρύ φάσμα αθλητών και ομάδων σε πολλά αθλήματα. Είτε είστε λάτρης του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, του μπέιζμπολ ή οποιουδήποτε άλλου αθλήματος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε δει τα ρούχα Under Armour να φοριούνται από μερικούς από τους καλύτερους αθλητές του κόσμου.

 

 Συμπερασματικά, η Under Armour είναι μια πολυεθνική εταιρεία αθλητικών ειδών που δεσμεύεται στην καινοτομία, την ποιότητα, τη βιωσιμότητα και την εταιρική ευθύνη. Η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως αθλητικά είδη, ρούχα, αξεσουάρ και άλλα. Είτε είστε αθλητής, είτε λάτρης της φυσικής κατάστασης, είτε απλά κάποιος που θέλει τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό, η Under Armour σας καλύπτει. Με την ισχυρή φήμη, τα καινοτόμα προϊόντα και τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα και εταιρική ευθύνη, η Under Armour είναι μια εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να σας παρέχει τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό για τον ενεργό τρόπο ζωής σας.

Πως ξεκίνησε η Under Armour;

Όλα ξεκίνησαν το 1996, όταν ο Kevin Plank, τότε αρχηγός των ειδικών ομάδων ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου του Maryland,

παρατήρησε ότι οι βαμβακερές φανέλες που φορούσε πάντοτε μούσκευαν και βάραιναν με τον ιδρώτα.

Μία σκέψη πέρασε από το μυαλό του για ένα τεχνικά ανώτερο μπλουζάκι που να αγκαλιάζει το σώμα χωρίς να απορροφά την υγρασία.

Ένα αθλητικό μπλουζάκι που να συνεργάζεται με το σώμα, ώστε να ρυθμίζει τη θερμοκρασία και να βελτιώνει την απόδοση. Η Under Armour χαίρει

παγκόσμιας αναγνώρισης ως πρωτοπόρος σε τεχνικά αθλητικά είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένα για να διατηρούν τους αθλητές

δροσερούς, στεγνούς και ανάλαφρους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ή προπόνησης.

 

Μπορεί η τεχνολογία πίσω από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων της Under Armour για άνδρες, γυναίκες και παιδιά να είναι πολύπλοκη,

ωστόσο η λογική για να απολαύσει κανείς τα οφέλη των προϊόντων είναι αρκετά απλή: η σειρά HeatGear® είναι ιδανική για όταν κάνει ζέστη, η σειρά ColdGear®

για όταν κάνει κρύο και η σειρά AllSeasonGear® για τις ενδιάμεσες θερμοκρασίες καθώς προσαρμόζεται εύκολα στις εκάστοτε καιρικές συνθήκες.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ 

Να κάνουμε όλους τους αθλητές καλύτερους μέσω από το πάθος, το σχεδιασμό και το αδιάκοπο κυνήγι για καινοτομία.

 1200px Under armour logo

Γιατί να προτιμείσετε την Under Armour;

Ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να προτιμήσει το Under Armour:

 

Καινοτομία: Η Under Armour είναι γνωστή για τη χρήση καινοτόμων υλικών και τεχνολογιών για τη δημιουργία αθλητικών ενδυμάτων που είναι ταυτόχρονα άνετα και υψηλής απόδοσης.

Ποιότητα: Η Under Armour παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας που είναι σχεδιασμένα να διαρκούν και να αντέχουν στις απαιτήσεις της έντονης σωματικής δραστηριότητας.

Απόδοση: Τα αθλητικά ενδύματα και υποδήματα της Under Armour είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες των αθλητών και έχουν δοκιμαστεί για να διασφαλιστεί ότι μπορούν να αποδώσουν υπό πίεση.

Άνεση: Πολλά προϊόντα Under Armour έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση, καθιστώντας τα ιδανικά για πολύωρη προπόνηση ή αγώνα.

Στυλ: Η Under Armour προσφέρει μια σειρά αθλητικών ενδυμάτων που είναι ταυτόχρονα λειτουργικά και κομψά, με μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων για να διαλέξετε.

 

Αλλά για το αν η Under Armour είναι ή όχι η κατάλληλη μάρκα για εσάς, θα εξαρτηθεί από το προσωπικό σας στυλ, τον προϋπολογισμό και τις αθλητικές σας ανάγκες.

 

Τα προιόντα της Under Armour πλέον είναι άμεσα διαθέσιμα στο www.sportpanic.gr , μην χάσετε την ευκαρεία να τα εξερευνήσετε στο SportPanic.gr.

Επιπροσθέτως στα φυσικά καταστήματα της επιχείρησης υπάρχει η δυνατότητα να δείτε και να δοκιμάστε τα προϊόντα. 

 

Under Armour συνεργαζόμενοι αθλητές:

Η Under Armour είναι μεγάλος χορηγός πολλών επαγγελματιών αθλητών και ομάδων σε διάφορα αθλήματα. Εδώ είναι μερικοί από τους πιο διάσημους αθλητές που έχουν συνεργαστεί με την Under Armour:

Μάικλ Φελπς: Ο Φελπς, ο πιο πολυβραβευμένος Ολυμπιονίκης όλων των εποχών, είναι αθλητής της Under Armour από το 2010. Έχει βοηθήσει τη μάρκα να αναπτύξει μια σειρά από μαγιό και εξοπλισμό προπόνησης και έχει παρουσιαστεί σε πολλές διαφημίσεις της Under Armour.

Steph Curry: Ο Curry, ο σταρ πόιντ γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, είναι αθλητής με την υπογραφή των Under Armour από το 2013. Η Under Armour κυκλοφόρησε αρκετά παπούτσια για τον Curry και ο δύο φορές MVP βοήθησε τη μάρκα να γίνει σημαντικός παίκτης στην αγορά παπουτσιών μπάσκετ.

Jordan Spieth: Ο Spieth, ένας από τους κορυφαίους παίκτες γκολφ στον κόσμο, είναι πρεσβευτής της μάρκας της Under Armour από το 2013. Βοήθησε τη μάρκα να αναπτύξει μια σειρά από ρούχα και αξεσουάρ για γκολφ και έχει παρουσιαστεί σε αρκετές διαφημίσεις της Under Armour.

Dwayne "The Rock" Johnson: Ο Τζόνσον, ένας πρώην επαγγελματίας παλαιστής και ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του κινηματογράφου στον κόσμο, έγινε αθλητής της Under Armour το 2016. Βοήθησε τη μάρκα να αναπτύξει μια σειρά εργαλείων γυμναστικής και προπόνησης και έχει εμφανιστεί σε αρκετές διαφημίσεις Under Armour.

Lindsey Vonn: Η Vonn, συνταξιούχος αθλητής σκι των Ολυμπιακών Αγώνων, έγινε αθλήτρια Under Armour το 2016. Έχει βοηθήσει τη μάρκα να αναπτύξει μια σειρά από εξοπλισμό και ρούχα για σκι και έχει παρουσιαστεί σε αρκετές διαφημίσεις της Under Armour.

Αυτοί είναι μόνο λίγοι από τους πολλούς επαγγελματίες αθλητές που έχουν συνεργαστεί με την Under Armour. Με τη δέσμευσή της στην ποιότητα και την καινοτομία, η Under Armour έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς μάρκες αθλητικών ειδών στον κόσμο και την εμπιστεύονται οι αθλητές και οι λάτρεις της φυσικής κατάστασης παντού.

 
 

Follow us

Εγγραφή στο Newsletter μας

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή SportPanic