Adidas - Run Needs Nothing

Η Ιστορία

Η Adidas είναι μια πολυεθνική εταιρεία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή αθλητικών και casual υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1949 από τον Adolf Dassler και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες αθλητικές μάρκες στον κόσμο. Η Adidas έχει την έδρα της στο Herzogenaurach της Γερμανίας και έχει παγκόσμια παρουσία με δραστηριότητες σε περισσότερες από 160 χώρες.

Το λογότυπο της Adidas, το οποίο διαθέτει τρεις ρίγες, είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα λογότυπα στον κόσμο. Οι ρίγες παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το 1949 και αρχικά χρησιμοποιήθηκαν για την ενίσχυση του σχεδιασμού των υποδημάτων της μάρκας. Με τα χρόνια, οι ρίγες έγιναν συνώνυμες με την Adidas και πλέον χρησιμοποιούνται σε όλα τα προϊόντα της εταιρείας.
Η Adidas διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως παπούτσια για τρέξιμο, μπάσκετ, ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα, καθώς και καθημερινά παπούτσια και ρούχα. Η εταιρεία έχει επίσης συνεργαστεί με αρκετούς σχεδιαστές και διασημότητες για τη δημιουργία συλλογών ειδικών εκδόσεων. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς συλλογές της Adidas περιλαμβάνουν τη σειρά Yeezy που δημιουργήθηκε από τον ράπερ Kanye West, τη σειρά Originals με σχέδια εμπνευσμένα από ρετρό και τη σειρά UltraBoost που διαθέτει παπούτσια με προηγμένη τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών.
Μία από τις μοναδικές πτυχές της Adidas είναι η εστίασή της στη βιωσιμότητα. Η εταιρεία έχει εφαρμόσει μια σειρά από πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ανακυκλωμένων υλικών και της μείωσης των απορριμμάτων στις διαδικασίες παραγωγής της. Το 2020, η Adidas ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί στη χρήση μόνο ανακυκλωμένου πολυεστέρα στα προϊόντα της έως το 2024.
Μια άλλη σημαντική πτυχή της Adidas είναι η εμπλοκή της σε αθλητικές χορηγίες. Η εταιρεία έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά από μεγάλα αθλητικά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων, του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA και του UEFA Champions League. Η Adidas έχει επίσης χορηγήσει μερικούς από τους πιο διάσημους αθλητές του κόσμου, όπως ο Lionel Messi, ο James Harden και η Serena Williams.
Η Adidas έχει επίσης συμμετάσχει σε μια σειρά κοινωνικών πρωτοβουλιών. Το 2020, η εταιρεία ξεκίνησε την καμπάνια #Hometeam για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να παραμείνουν ενεργοί και συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Η Adidas έχει επίσης συνεργαστεί με οργανισμούς όπως το Parley for the Oceans για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη διατήρηση των ωκεανών.
Συνολικά, η Adidas έχει γίνει ένας σημαντικός παίκτης στις βιομηχανίες του αθλητισμού και της μόδας, με έμφαση στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την κοινωνική ευθύνη. Το εμβληματικό λογότυπο και τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας την έχουν κάνει γνωστό σε όλο τον κόσμο και η δέσμευσή της στη βιωσιμότητα και τους κοινωνικούς σκοπούς την έχουν κάνει μια σεβαστή μάρκα μεταξύ των καταναλωτών.
 
running ss22 ultraboost running refresh catlp teaser large 02 d tcm179 955517
 
Καινοτόμες Τεχνολογίες Παπουτσιών Adidas
 

Η Adidas είναι γνωστή για τις καινοτόμες τεχνολογίες παπουτσιών της που παρέχουν άνεση, υποστήριξη και απόδοση τόσο σε αθλητές όσο και σε άτομα που φορούν καθημερινά. Εδώ είναι μερικές από τις αξιοσημείωτες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα παπούτσια Adidas:

Boost - Η τεχνολογία Adidas Boost είναι ένα σύστημα απορρόφησης κραδασμών που χρησιμοποιεί χιλιάδες μικρές κάψουλες αφρού για να παρέχει μια γρήγορη και άνετη οδήγηση. Ο αφρός Boost παρέχει υψηλή απόδοση ενέργειας και διατηρεί τις αντικραδασμικές του ιδιότητες ακόμα και σε κρύο καιρό.

Primeknit - Το Adidas Primeknit είναι ένα πλεκτό υλικό που χρησιμοποιείται στο επάνω μέρος των παπουτσιών που παρέχει εφαρμογή σαν κάλτσα και αναπνοή. Η απρόσκοπτη κατασκευή μειώνει την τριβή και τον ερεθισμό στο πόδι, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή για παπούτσια για τρέξιμο και προπόνηση.

Σύστημα στρέψης - Το Adidas Torsion System είναι ένα ελαφρύ σύστημα στήριξης καμάρας που παρέχει σταθερότητα και ευελιξία. Το σύστημα επιτρέπει στο μπροστινό και το πίσω μέρος του ποδιού να κινούνται ανεξάρτητα, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού.

Continental Rubber - Η Adidas χρησιμοποιεί Continental Rubber στην εξωτερική σόλα των παπουτσιών της για ανθεκτικότητα και πρόσφυση. Η σύνθεση από καουτσούκ παρέχει εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένες και στεγνές επιφάνειες, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή για παπούτσια για τρέξιμο και εξωτερικούς χώρους.

4D - Η τεχνολογία Adidas 4D χρησιμοποιεί μια διαδικασία τρισδιάστατης εκτύπωσης για να δημιουργήσει μια δικτυωτή δομή στην ενδιάμεση σόλα του παπουτσιού. Η δομή του πλέγματος παρέχει ακριβή αντικραδασμική προστασία και στήριξη, και έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται στον βηματισμό του ατόμου.

Adiprene - Το Adiprene είναι ένα υλικό που απορροφά τους κραδασμούς που χρησιμοποιείται στη φτέρνα των παπουτσιών Adidas. Παρέχει αντικραδασμική προστασία και προστασία από τις κρούσεις, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή για παπούτσια για τρέξιμο και προπόνηση.

Climacool - Η τεχνολογία Adidas Climacool παρέχει αερισμό 360 μοιρών στο παπούτσι, διατηρώντας το πόδι δροσερό και στεγνό κατά τη διάρκεια της άσκησης. Η τεχνολογία χρησιμοποιεί υλικά που αναπνέουν και κανάλια αέρα στη σόλα και στο επάνω μέρος για να επιτρέπει στον αέρα να ρέει ελεύθερα.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα παπούτσια Adidas. Η μάρκα συνεχίζει να καινοτομεί και να αναπτύσσει νέες τεχνολογίες για τη βελτίωση της απόδοσης και της άνεσης των προϊόντων της.

 Matching Sets 2 1050x1400 tcm179 979400 2508946 CAM Digital Static EU Kidresize SS22 Teaser KidsShoeGuide 960x1280px tcm179 924679
Επώνυμοι Αθλητές που συνεργάζονται με την Adidas
 

Η Adidas είναι γνωστή για τις συνεργασίες της με μερικούς από τους πιο διάσημους αθλητές στον κόσμο. Εδώ είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς αθλητές που έχουν φορέσει Adidas:

Lionel Messi - Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είναι χορηγός αθλητή με την Adidas από το 2006 και έχει φορέσει ποδοσφαίρου Adidas σε όλη την καριέρα του.

Τζέιμς Χάρντεν - Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 13 ετών, αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων με την Adidas το 2015 και έκτοτε κυκλοφόρησε μια σειρά υποδημάτων με την επωνυμία.

Naomi Osaka - Η Γιαπωνέζα τενίστρια είναι χορηγός της Adidas από το 2019 και έχει φορέσει παπούτσια και ρούχα Adidas κατά τη διάρκεια των αγώνων της.

David Beckham - Ο πρώην Άγγλος ποδοσφαιριστής ήταν χορηγός αθλητή της Adidas για πολλά χρόνια και μάλιστα κυκλοφόρησε τη δική του σειρά ρούχων Adidas.

Run-DMC - Το αμερικανικό συγκρότημα χιπ χοπ φορούσε περίφημα αθλητικά παπούτσια και αθλητικές φόρμες Adidas στα μουσικά τους βίντεο, βοηθώντας στη διάδοση της μάρκας τη δεκαετία του 1980.

Stan Smith - Ο πρώην Αμερικανός τενίστας δάνεισε το όνομά του στο δημοφιλές παπούτσι τένις Adidas Stan Smith, το οποίο είναι best-seller για τη μάρκα εδώ και δεκαετίες.

Muhammad Ali - Ο θρυλικός πυγμάχος φορούσε περίφημα παπούτσια πυγμαχίας Adidas κατά τη διάρκεια των αγώνων του τη δεκαετία του 1970.

Zinedine Zidane - Ο πρώην Γάλλος ποδοσφαιριστής ήταν χορηγός αθλητή με την Adidas σε όλη του την καριέρα και μάλιστα κυκλοφόρησε τη δική του σειρά παπουτσιών Adidas.

Αυτοί είναι μόνο λίγοι από τους πολλούς αθλητές που έχουν φορέσει Adidas όλα αυτά τα χρόνια. Οι συνεργασίες της μάρκας με αθλητές έχουν βοηθήσει να εδραιωθεί η φήμη της ως κορυφαίας αθλητικής μάρκας σε όλο τον κόσμο.

Το επίσημο site της Adidas είναι το: https://www.adidas.gr

Ένα μεγάλο μέρος της Συλλογής της Adidas μπορείτε να βρείτε: https://sportpanic.gr/shop/no-category/adidas?orderby=created_on&order=DESC


Follow us

Εγγραφή στο Newsletter μας

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή SportPanic