Η εταιρεία Umbro και η συλλογή της σε ποδοσφαιρικά παπούτσια

 

Η Umbro είναι μια γνωστή μάρκα αθλητικών ειδών και ποδοσφαιρικού εξοπλισμού που ιδρύθηκε το 1924. Η εταιρεία έχει πλούσια ιστορία και έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή για τη σχέση της με το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο.

 

Που ιδρύθηκε η εταιρεία ;

 Η Umbro ιδρύθηκε στο Wilmslow της Αγγλίας από τους Harold και Wallace Humphreys. Η εταιρεία έχει βαθιές ρίζες στο ποδόσφαιρο και ασχολείται με το άθλημα για σχεδόν έναν αιώνα.

 Η Umbro παραδοσιακά επικεντρώνεται σε ρούχα, εξοπλισμό και υποδήματα που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο. Έχουν κατασκευάσει και προμηθεύσει ποδοσφαιρικά σύνολα για διάφορες εθνικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Αγγλίας, και πολλών κορυφαίων συλλόγων σε όλο τον κόσμο.

Εχει ισχυρή σχέση με το αγγλικό ποδόσφαιρο. Έχουν δημιουργήσει κιτ για την εθνική ομάδα της Αγγλίας σε πολλά μεγάλα τουρνουά, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA.

 

 Τι συναίβει με την Ιδιοκτησία της εταιρείας ;

 Με τα χρόνια, η Umbro άλλαξε ιδιοκτησία πολλές φορές. Το 2008 εξαγοράστηκε από τη Nike και έγινε θυγατρική του μεγαλύτερου κολοσσού αθλητικών ειδών. Το 2012, το Iconix Brand Group εξαγόρασε την Umbro από τη Nike και έγινε η μητρική εταιρεία.

 Ανάπτυξη της Umbro και η ισχυρή παρουσία της στην παγκόσμια αγορά :

 Η Umbro έχει παγκόσμια παρουσία, με προϊόντα διαθέσιμα σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Η μάρκα έχει δημιουργήσει συνεργασίες με ποδοσφαιρικούς συλλόγους, παίκτες και πρωταθλήματα σε διάφορες περιοχές, συμβάλλοντας στη διεθνή αναγνώρισή της.

 Η εταιρεία Umbro προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιρικών υποδημάτων, ενδύματα, εξοπλισμό προπόνησης και αξεσουάρ. Η σειρά προϊόντων τους εκτείνεται πέρα ​​από το ποδόσφαιρο, καλύπτοντας αθλήματα όπως το ράγκμπι, το ποδόσφαιρο σάλας και άλλα.

 Επίσης έχει χρηματοδοτήσει πολλούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους και παίκτες όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργώντας συνεργασίες με αξιόλογες ομάδες και αθλητές. Αυτές οι συνεργασίες βοήθησαν στην προώθηση της μάρκας και των προϊόντων της.

 

 Umbro και ποδοσφαιρικά παπούτσια

 H εταιρεία δημιουργεί ποδοσφαιρικά παπούτσια ανάλογα με τις προτιμήσεις και της ανάγκες του κάθε αθλητικά. Η συλλογή της περιλαμβάνει αθλητικά παπούτσια για όλες τις ηλικίες . Διαθέτει ποικιλία σε ποδοσφαιρικά παπούτσια τόσο με καρφιά όσο και με σχάρες.

 Πότε όμως πρέπει να επιλέγουμε ποδοσφαιρικά παπούτσια με καρφιά και πότε με σχάρα ;

Ουσιαστικά αναφερόμαστε σε δύο διαφορετικές κατηγορίες παπουτσίων, που είναι σχεδιασμένα για τρέξιμο σε διαφορετικές επιφάνειες. Παρακάτω αναφέρεται η κατάλληλη χρήση του κάθε πάτου.

 Παπούτσια ποδοσφαίρου με καρφιά ή αλλιώς τάπες:

 Τα καρφιά έχουν σχεδιαστεί κυρίως για παιχνίδι σε επιφάνειες με φυσικό γρασίδι, ειδικά όταν το έδαφος είναι μαλακό ή λασπωμένο. Τα καρφιά παρέχουν πρόσφυση, βοηθώντας τους παίκτες να διατηρήσουν τη σταθερότητα και να αποτρέψουν την ολίσθηση. Το μήκος και η διαμόρφωση της τάπας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες παιχνιδιού και τις προσωπικές προτιμήσεις.

 Είναι κατάλληλα σε υγρές συνθήκες. Όταν παίζετε σε βρεγμένο γρασίδι, τα καρφιά μπορούν να βοηθήσουν να διεισδύσουν στην επιφάνεια και να παρέχουν καλύτερη πρόσφυση. Μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της συσσώρευσης λάσπης και να βελτιώσουν την ικανότητά σας να αλλάζετε κατεύθυνση γρήγορα.

 Επίσης εάν παίζετε σε ένα γήπεδο με μαλακό έδαφος ή ανώμαλο έδαφος, τα καρφιά μπορούν να σκάψουν στην επιφάνεια, προσφέροντας σταθερότητα και εμποδίζοντας τα πόδια σας να βυθιστούν στο έδαφος.

 Παπούτσια ποδοσφαίρου με σχάρα:

 Τα παπούτσια αυτά με λαστιχένια ή πλαστική σχάρα είναι κατάλληλα για παιχνίδι σε τεχνητό χλοοτάπητα ή συνθετικές επιφάνειες. Το ανάγλυφο μέρος του πάτου είναι διαφορετικά σχεδιασμένο (δηλαδή ο τύπος της σχάρας στο κάθε παπούτσι είναι διαφορετικός) με πιο έντονες εναλλαγές στη σχάρα ή πιο ομαλή κατασκευή ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε αθλητή.

 Είναι ιδανικά σε σκληρό έδαφος . Εάν παίζετε σε μια σκληρή, στεγνή επιφάνεια όπου τα παραδοσιακά καρφιά μπορεί να μην εισχωρήσουν ή να μην παρέχουν αρκετό κράτημα, τα παπούτσια σχάρας μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Ο ειδικός πάτος προσφέρει καλύτερη πρόσφυση σε σκληρότερες επιφάνειες και αποτρέπουν την υπερβολική ολίσθηση.

 Είναι ιδανικά σε κλειστά γήπεδα ποδοσφαίρου όπως σε αυτά με τεχνητό χλοοτάπητα ή εξειδικευμένες επιφάνειες παιχνιδιού. Η ειδική σχάρα παρέχει πρόσφυση και σταθερότητα χωρίς να αφήνουν σημάδια ή να καταστρέφουν την επιφάνεια.

 Για τους παραπάνω λόγους είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις συγκεκριμένες συνθήκες παιχνιδιού, τον τύπο της επιφάνειας στην οποία θα παίξετε και το προσωπικό σας στυλ παιχνιδιού και προτιμήσεις όταν επιλέγετε ανάμεσα σε ποδοσφαιρικά παπούτσια με καρφιά και βύσματα. Επιπλέον, να γνωρίζετε τυχόν κανόνες ή κανονισμούς που έχουν τεθεί από το πρωτάθλημα ή τον οργανισμό σας σχετικά με τη χρήση συγκεκριμένων υποδημάτων σε διαφορετικές επιφάνειες.

 

 Η Umbro αποτελεί επιλογή γνωστών αθλητών

 Η Umbro, ως εξέχουσα ποδοσφαιρική μάρκα, έχει με τα χρόνια πολλές αξιόλογες προσωπικότητες και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να επιλέγουν τα ποδοσφαιρικά παπούτσια τους. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

 Μάικλ Όουεν: Ο πρώην Άγγλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Μάικλ Όουεν, γνωστός για τις παραγωγικές του ικανότητες στο σκοράρισμα, ενέκρινε και φόρεσε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια Umbro κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

 Άλαν Σίρερ: Ένας άλλος διάσημος Άγγλος ποδοσφαιριστής, ο Άλαν Σίρερ, ο οποίος κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, είχε μια μακροχρόνια σχέση με την Ούμπρο και φορούσε τα παπούτσια τους κατά τη διάρκεια των ημερών του.

 Ρομπέρτο ​​Κάρλος: Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Ρομπέρτο ​​Κάρλος, διάσημος για τα δυνατά ελεύθερα χτυπήματα και το δυναμικό του στυλ παιχνιδιού, συνδέθηκε με τον Ούμπρο σε διάφορα σημεία της καριέρας του.

 Andy Cole: Ο πρώην Άγγλος επιθετικός Andy Cole, ο οποίος είχε επιτυχημένες περιόδους με συλλόγους όπως η Manchester United και η Newcastle United, ήταν γνωστό ότι φορούσε ποδοσφαιρικά παπούτσια Umbro κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

 Ρόμπι Φάουλερ: Ο συνταξιούχος Άγγλος επιθετικός Ρόμπι Φάουλερ, ο οποίος συχνά αναφέρεται ως «Θεός» από τους οπαδούς της Λίβερπουλ, είχε συμφωνία με την Umbro και φορούσε τις μπότες τους κατά τη διάρκεια των ημερών του.

 Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα διασημοτήτων και επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που έχουν επιλέξει παπούτσια ποδοσφαίρου Umbro.

 

Ακολουθούν μερικές προτάσεις Umbro ποδοσφαιρικών παπούτσιων απο το SportPanic.gr

 

Umbro Toccare III FG Ποδοσφαιρικά Παπούτσια με Τάπες Λευκά (81919U-096)

Umbro Toccare III FG Ποδοσφαιρικά Παπούτσια με Τάπες Λευκά (81919U-096)

Umbro Veloce LT II TF Παιδικά Ποδοσφαιρικά Παπούτσια με Τάπες (81844U-88D) Μαύρα

Umbro Veloce LT II TF Παιδικά Ποδοσφαιρικά Παπούτσια με Τάπες (81844U-88D) Μαύρα

Umbro Veloce LT II TF Παιδικά Ποδοσφαιρικά Παπούτσια με Σχάρα (81847U-88D) Μαύρα

Umbro Veloce LT II TF Παιδικά Ποδοσφαιρικά Παπούτσια με Σχάρα (81847U-88D) Μαύρα

Umbro Toccare III TF Ποδοσφαιρικά Παπούτσια με Σχάρα Μπλε (81922U-N84)

Umbro Toccare III TF Ποδοσφαιρικά Παπούτσια με Σχάρα Μπλε (81922U-N84)

Umbro Ποδοσφαιρικό Παπούτσι Velocita Alchemist Leagu (81826U-LNZ)

Umbro Ποδοσφαιρικό Παπούτσι Velocita Alchemist.3 (81826U-LNZ)


Follow us

Εγγραφή στο Newsletter μας

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή SportPanic